+359889044029

Фирмен профил

Фирма „Максимал БГ” ЕООД е специализирана във вноса и онлайн продажбата на автомобилни ключове и компоненти за тях (кутийки, транспондерни чипове, накрайници, електронни елементи и др.). Работим с представители на реномирани фирми, производители на автоключове и принадлежности от Хонг Конг, Китай и Турция. Поддържаме връзка с много автоключари от цялата страна и бихме могли да съдействаме с установяване на контакт с подходящ специалист в зависимост от услугата, която ви е необходима.

Държим на коректността и личния контакт с всеки наш клиент. За нас е удоволствие, да коментираме вашите нужди и съвместно да уточним най-добрия вариант за покупка на съответния продукт с цел ремонт, освежаване или цялостна подмяна на ключа за вашия автомобил.

Автомобилните ключове са продукти с конкретна специфика, произтичаща от бурното развитие на автомобилостроенето през последните години и сливане, обединяване и окрупняване на производители и марки. Ние сме готови да ви помогнем, да се ориентирате в разнообразието от автоключове, така че да направите вашия информиран избор и да изберете правилния ключ или алтернативен вариант за вашата кола.

Моля, обърнете внимание, че за да се избегне възможността за избор на артикул, който впоследствие да се окаже несъвместим с вашия автомобил, директната поръчка през сайта не е възможна! Вие можете да изпратите запитване относно продукта, който ви интересува или да се обадите директно на телефона за контакт и ние ще се свържем с вас, за да уточним от какво точно се нуждаете и да ви го изпратим във възможно най-кратък срок.